ZAMONAVIY MENEJER FAOLIYATI - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ko`plab korxona va tashkilotlarda hatto ta`lim muassasalarida faoliyat yuritayotgan menejerlar faoliyati hamda u yerda olib boradigan ish uslublari haqida batafsil ma’umotlar keltirilgan.Bundan tashqari zamonaviy menejerning ko’rinishi tashqi va ichki muhitdagi faoliyati va sifatlari keltirib o’tilgan.