YOSHLARNING HAYOT YO‘LINI TANLASHDA KASBLARNI PSIXOLOGIK TIZIMLASHNING AHAMIYATI - Dusyarov, X (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning hayot yo‘lini to‘g‘ri tanlashida kasblarni psixologik tizimlashning ahamiyati, maqsadga ko‘ra kasb tizimlari to‘g‘risidagi materiallar yoritilgan.