GLOBALLASHUV SHAROITIDA SIFATLI TA'LIM MUHITINI YARATISHDA PSIXOLOGIK XIZMAT: NAZARIYA VA AMALIYOT - Norbosheva, Mexri; Yunusjonova, Mo'tabar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
. Ushbu maqolada globallashuvning o‘ziga xos jihatlari, jamiyat hayotida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan oqibatlari, globallashuv sharoitida innovatsion ta’lim muhitini tashkil etish va uning mobilligini ta’minlash masalalari bilan bog‘liq omillarni ta’lim tizimining quyi boʻg‘inidan boshlash lozimligi hamda ta’lim tizimida psixologik xizmatning tashkil etilishi xususida so‘z yuritilgan.