МАКТАБ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ РУҲИЙ САЛОМАТЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА ЎЙИНЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Norbosheva, Mexri (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мазкур мақолада мактаб психологи фаолиятида ролли ўйинлардан фойдаланиш орқали ўқувчилар, ўқитувчилар ва ота-оналарда ўзаро муносабатларни тушуниш кўникмаларини шакллантириш масалалари баён этилган.