MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHIDAGI BOLALAR KOGNITIV RIVOJLANISHIGA OTANING TAʼSIRI - Tursunov, Lutfulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada otalarni oiladagi roliga alohida toʻxtalib oʻtilgan. Maktabgacha taʼlim yoshidagilarning ruhiy va jismoniy hamda kognitiv rivojlanishga otalarning taʼsiri haqida toʻxtalib oʻtilgan.