SHAXS SHAKLLANISHIGA OILANING TA’SIRI - Sangirova, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Ushbu maqolada bolaning shakllanishida oilaning oʻrni,inson shaxsini shakllantirishda oilaning oʻrni bolaning psixologiyasiga muhitning taʼsiri, farzandlarning oʻz ota-onalaridagi haqlari, hamjihatlik, hotirjamlik baxtli oila kaliti ekanligi yoritilgan.