ЁШЛАРНИ КАСБГА ЙЎНАЛТИРИШДА ИЛМИЙ ИЗЛАНИШЛАР ҲАҚИДАГИ БИЛИМЛАР УЗЛУКСИЗЛИГИ - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада ёшларни касбга йўналтириш ишларини ташкил этиш шакллари ва уни илмий асосда олиб бориш хусусида фикрлар юритилган.