BO’LAJAK O’QITUVCHILARNING KREATIV SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maqolada bo‘lajak o’qituvchilarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish imkoniyatlari va tarkibiy qismlari haqida batafsil bayon etilgan. Shu bilan birga bo‘lajak o’qituvchilarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish bosqichlari, omillari ham yoritilgan.