INNOVATSION TA'LIM TEXNOLOGIYASIDA LOYIHALASH METODI IMKONIYATLARI VA UNI AMALGA OSHIRISH BOSQICHLARI - Nuranova, Lola (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annotatsiya:Ta’limni loyihalashtirish ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan xarakatlardan biridir. Puxta loyihalashtirilgan dars mashg’uloti kafolatli natijaga olib keladi. Dars mashg’ulotining xar bir bosqichini oldindan belgilash, xarakatlar ketma-ketligini va bajarilishi lozim bo’lgan vazifalar tavsifini oldindan belgilash, turli tasodiflarning oldini olishi va o’quvchilar faolligini ta’minlashi bilan didaktik ahamiyatga ega.