ЎҚУВ ЖАРАЁНИНИНГ ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАР ЁРДАМИДА ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ МАЗМУН МОҲИЯТИ - Mamaraimova, Ra'no (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу макола долзарб мавзуда ёзилган бўлиб, мақолада ўқув жараёнини ташкил этишжа интерфаол усуллардан фойдаланишнинг мазмуни моҳияти ва аҳамияти ёритилган.