ОТМ ИЛМИЙ ВА ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИНИНГ МАЗМУН МОҲИЯТИ - Po'latova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу макола бугунги куннинг долзарб мавзуларидан бўлиб, илмий ва инновацион фаолиятни ташкил этишдаги хорижий тажрибалари ва уларнинг ўзига хос хусуситятлари ўрганиб чиққан.