ЁШЛАРНИ ОИЛАВИЙ ХАЁТГА ТАЙЁРЛАШ МАСАЛАЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza; Baratov, Nasriddin; Baratullayevna, Dilnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада ёшларни оилавий хаётга тайёрлаш масалалари ёритиб берилиб, бунда оиладаги муҳит ота-она ўз маъсулиятларини ҳис қилиши билан барқарор бўлиши ҳақида сўз боради. Фарзанд тарбиясини қачондан бошламоқ керак? деган савол кўпчиликни ўйлантиради. Кўпчилик олимлар унга турлича жавоб бериб келганлар.