O’SMIRLARGA XOS AGRESSIVLIK VA UNING KO’RINISHLARI - Qodirova, Malikaxon; Abirqulova, Shohsanam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada agressivlik tushunchasi, agressivlik borasida olib borilgan tadqiqotlar, agressivlikning turlari hamda o’smirlarga xos agressivlik, uning kelib chiqish sabablari ochib berilgan. Shu bilan birga o'smirlarda agressivlikning shakllanishiga shaxs xususiyatlari ta’siri masalalari va oilaning ta’siri yoritib berilgan.