RAHBARLARDA EMOTSIONAL NAZORAT VA O‘Z-O‘ZINI ANGLASH - Sharofitdinov, Abdulla; Soyimnazarov, Navro‘zbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada yuqori shaxsda hissiy intellekt namoyon bo‘lishi, o‘zining va boshqalarning his-tuyg‘ularini anglash, o‘ziga ishonchning psixologik xususiyatlari ifodalangan. Rahbarlarda emotsional nazorat va o‘z-o‘zini anglashning shaxs rivojlanishidagi o‘rniga batafsil to‘xtalib o‘tilgan