MАKTАBGАCHА YОSHDАGI BОLАLАRNING PSIXОLОGIK XUSUSIYАTLАRI - Xo‘shboqov, Kamoliddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarning individual xususiyatlari, xarakter xislatlarining namoyon bo‘lishi, mustaqil faoliyatining rivojlanishi , qiziquvchanlikning ortishi, intellektual salohiyatning o‘sib borishi ,shaxs sifatida shakllanishi haqida fikr yuritilgan