O‘SMIRLARGA NIKOH OLDI OMILLARI HAQIDA TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISH XUSUSIYATLARI - O‘skanov, Mirsaid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Zamonaviy jamiyatimizda oilaviy nizolarning miqdori ortib bormoqda. Shu kabi maummolarning negizida yoshlarni oilaviy hayot haqidagi tasavvurlari yetarli darajada shakllanmaganligini misol qilib keltirish mumkin. Ushbu maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash, nikoh oldi omillari to‘g‘risida tasavvurlarini shakllantirish, shuningdek oila xususida ijtimoiy-psixologik masalalar muhokama qilingan.