MUSIQA PSIXOLOGIYASI YO‘NALISHLARI VA TARMOQLARINING AHAMIYATI - Bekmirzaeva, Shaxlo; Omonov, Xasan (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada musiqa psixologiyasi tarmoqlari idrok psixologiyasi, ijrochilik psixologiyasi, idrok psixologiyasi, ta’lim-tarbiya psixologiyasi, musiqa psixologiyasi, musiqiy ma’rifat psixologiyasi, funksional musiqa psixologiyasi, Musiqiy psixoterapiya psixologiyasi, Musiqa san’atining texnik ta’minoti va texnik jihozlanishi psixologiyasi to‘g‘risida fikr yuritiladi.