TA’LIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING AHAMIYATI - Amirova, Nazokat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
: Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim tizimida psixologik xizmatning o’rni, ahamiyati , ta’lim tizimiga psixologik yondashuv , bugungi ta’lim tizimidagi psixologik muommolar va yechimlar , psixologik xizmatning vujudga kelishi haqida fikr bildirilgan.