BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDA DIDAKTIK ADABIYOTLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI: BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDA DIDAKTIK ADABIYOTLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Abilov, Mirza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDA DIDAKTIK ADABIYOTLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI