MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY SIFATLARINI TEATR YORDAMIDA TAKOMILLASHTIRISH: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY SIFATLARINI TEATR YORDAMIDA TAKOMILLASHTIRISH - Xamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mamlakatimizda amalga oshiralayotgan tub islohotlar, ko`pgina loyihalar ularning barchasi biz yoshlarning ertasi uchun qilinayotgan say-harakatlardir.