MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHG’ULOTLARNI TASHKIL ETISHDA FAOLLIK MARKAZLARININING MAZMUNI - Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotasiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlaridagi faollik markazlari tarbiyalanuvchilarning bilimlarini, qiziqishlarini, taassurotlarini va shaxsiy ko‘nikmalaridan kelib chiqqan holda ta’lim-tarbiya jarayonini erkin, mustaqil, individuallashtirish imkoniyatlarini ochib berilgan.