6-7 BOLALARNI OILADA MAKTABGA TAYYORLASH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHNING METODIK AHAMIYATI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Таълим тизимини илк бўғини мактабгача таълим ҳисобланади ҳамда таълим-тарбия тизимининг асосий мақсади бўлган – баркамол авлодни тарбиялашга эришишда муҳим аҳамият касб этади.