JISMONIY TARBIYA DARSLARINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Abdullayev, Dilshod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
: Ushbu maqolada umum ta’lim maktab jismoniy tarbiya darslarida innovatsion texnologiyalari orqali o’qituvchi va o’quvchi faoliyatiga yangiliklar kiritish va uni amalga oshirishda asosan interaktiv metodlardan foydalanilishi yoritib berilgan.