CHET TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Chet tilini o’rganishdagi metodlar shuningdek, ularning qollash usullari va samaradorlik darajasi haqida.Yangi pedagogik talablar va tadbiq etilgan jarayonlar tahlili.