Maktabgacha yoshdagi bolalarni rivojlantiruvchi o’yin turlarining xususiyatlari - Toshtemirova, Dilnura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларни ривожлантирувчи ўйин турлари ва уларнинг хусусиятлари ҳақида фикр билдирилган