KREATIVLIK-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Kreativlik bilim, faoliyat va istakning uyg`unligidir. Ushbu maqolada kreativlik-pedagogik muammo sifatida talqin qilingan va uslubiy tavsiyalar berilgan.