Maktabgacha yoshdagi bolalar ijtimiy-hissiy rivojlanishida ijtimoiy omillarning o’rni - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ijtimiy-hissiy rivojlanishida ijtimoiy omillarning o’rni va axamiyati xaqida fikrlar bildirilgan