Maktabgacha ta’lim bolalarida ijobiy odatlar tarbiyalash mazmuni - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim bolalarida ijobiy odatlar tarbiyalash va kasb va mehnat odatlari mazmuni xaqida ma’lumot berilgan.