Мактабгача таълим ташкилотининг давлат ўқув дастуридаги болалар жисмоний ривожланиш талабларини бажариш. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача таълим ташкилотининг давлат ўқув дастуридаги болалар жисмоний ривожланиш талабларини бажариш хақида фикр юритилган.