MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHISI KREATIV SALOHIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada pedagog tarbiyachilarning kreativ salohiyatini oshirish, ularda yangicha fikrlash, ijodkorlik , innovatsion pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanish, shuningdek, tarbiyachiga qo’yiladigan talablar, tarbiyachining ta’lim jarayonida mashg’ulotlarga kreativ yondashuvi va tarbiyalanuvchilar bilan birgalikdagi hamkorligining o’ziga xos jihatlari yoritilgan. Kalit so’zlar: pedagog, kreativ salohiyat, ijodkorlik, innovatsion, pedagogik texnologiya, ta’lim jarayoni, mashg’ulot, hamkorlik.