MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA VATANPARVARLIK TUYG’USINI SHAKLLANTISH MEXANIZMLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Vatanparvarlik tuyg’usi, tarbiyasi ota –onaga, o’z mahalla, qishlog’iga, nohiya, shahar, viloyat va jumhuriyatiga bo’lgan cheksiz muhabbatdan, uning tarixi va madaniyatiga bo’lgan mislsiz va tengsiz hurmat va sadoqatdan boshlanadi.