Maktabgacha yoshdagi bolalar hayotini shakllantirishning nazariy va pedagogik asoslari.: Maktabgacha yoshdagi bolalar hayotini shakllantirishning nazariy va pedagogik asoslari. - Safarova, Sojida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada bolalar hayotini shakllantirishning o’ziga xos xususiyatlari xaqida ma’lumotlar bayon qilingan.