QOBILIYAT VA UNING BOLALARDA RIVOJLANISH TAXLILI: QOBILIYAT VA UNING BOLALARDA RIVOJLANISH TAXLILI - Raxmatova, Dilfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bola psixikasining taraqqiyoti haqida gapirishdan oldin taraqqiyotning tub mohiyatini tushunib olish kerak. Rivojlanish haqida fikr yuritilganda odatda «o‘sish» va «taraqqiy etish» so‘zlaridan foydalaniladi.