Мактабгача ёшдаги боланинг шахс сифатида шаклланишида оила ва маҳалладаги тарбиянинг таъсири - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги боланинг шахс сифатида шаклланишида оила ва маҳалладаги тарбия таъсирининг ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилди.