Yoshlarni turzmga qiziqtirish. Yoshlarni turzmga qiziqtirish. : Yoshlarni turzmga qiziqtirish. - Shomirzayeva, Nasiba (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Milliy qadriyatlarni tiklash ma’naviy ma’rifiy madaniyatimiz tarixini chuqur o’rganish-milliy iftixorimiz hamda hozirgi davr mafkurasini yoshlarga o’quvchilarga o’rgatishda sayohatlarning o’ziga yarasha o’rni va mohiyati bor.