O'zbekistonning yangi ijtimoiy muhitida zamonaviy maktabgacha ta’limniboshqarishni tizimlashtirish. - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada zamonaviy maktabgacha ta’limniboshqarishni tizimlashtirish bayon etilgan.