MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM FAOLIYATINI TO’G’RI TASHKIL ETISHNING MAZMUNI - Berkinova, Charos (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida mashg‘ulotlarni to’g’ri tashkil etishda tarbiyachining yetakchilik roli va uning ishining mazmuni xaqida fikr yuritilgan.