Talim –tarbiya jarayonini zamonaviy tashkil etishda tarbiyachining pedogogik mahorati. - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda talim –tarbiya jarayonini zamonaviy tashkil etishda tarbiyachining pedogogik mahorati haqida bayon etilgan.