MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILA XAMKORLIGINING TA’LIM TARBIYADAGI AXAMIYATI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlari bilan oila hamkorligi, bola tarbiyasida ota-ona mas`uliyatini oshirish, ularni pedagogik-psixologik bilimlar bilan qurollantirish mazmuni yoritilgan.