Maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda sabr – qanoat tushunchalarini shakllantirish. - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda sabr – qanoat tushunchalarini shakllantirish va sabr qanoat hissini tarbiyalashda xalq og’zaki ijodi namunalari xaqida ma’lumot berilgan.