ОИЛАДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ БОЛАЛАРДА ШАКЛЛАНТИРИШ УСУЛЛАРИ. - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада оилада соғлом турмуш тарзини болаларда шакллантириш усуллари ёритилиб берилган.