BOLA TARBIYASIDA OILANING O‘RNI - Qilichova, Marxabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada oilada farzand tarbiyasida ota- onalarning o‘rni haqida fikr yuritilgan bo‘lib, tarbiya masalasi har qanday davrda va har qanday jamiyatda o‘z ahamiyatini yoqotmasligi bilan dolzarb ekanligiga urg‘u berilgan. Shuningdek oilada farzand tarbiyasi haqidagi Sharq allomalari va donishmandlar qarashlarining bugungi kundagi ahamiyati o‘rganilgan .