BOLALARDA KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Maxfuza, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада jamiyatda kitobxonlikni rivojlantirish, mutolaa madaniyatini takomillashtirish borasidagi har qanday faoliyatda oila bilan hamohang, hamfikrлик тўғрисидаги фикрлар баён этилган.