TARBIYACHILARDA KASBIY KOMPETENTLIKNING RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada MTT tarbiyachilarining kasbiy mahoratlari, mashg’ulotlarni tashkil etish uchun qanday sharoitlar yaratishlari, faoliyatlarni o’tkazish metodlari va texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.