O’yinlar yordamida maktabgacha y O’yinlar yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatish: O’yinlar yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatish - Majidova, Gulruh (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim muassasida turli xil o’yinlar orqali bolalarga ingliz tilini o’rgatish haqida ma’lumot berilgan.