MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI OʻYINLAR YORDAMIDA OʻRGATISH METODLARI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada oʻyinlar yordamida maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tarbiyalanuvchilarga ingliz tilini oʻrgatish haqida bayon etilgan.