BOShLANG‘ICh SINF O‘QUVChILARNING HARAKAT SIFATLARINI MILLIY HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI RIVOJLANTIRIShNI ILMIY PEDAGOGIK ASOSLASh - қувондиқов, акмал (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
USHBU MAQOLA BOShLANG‘ICh SINF O‘QUVChILARNING HARAKAT SIFATLARINI MILLIY HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI RIVOJLANTIRIShNI ILMIY PEDAGOGIK ASOSLAShGA QARATILGAN