НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ЗДОРОВОГО ОБРАЗОВАНИЯ УЧАЩИХСЯ: НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ЗДОРОВОГО ОБРАЗОВАНИЯ УЧАЩИХСЯ - komilov, aziz (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada sog`lom turmush tarzini shakllantirishda turli tarixiy manbalardan foydalanish va ta’lim–tarbiyaning barcha jabhalariga singdirib borish, tarbiyalash haqida fikr yuritamiz.