JISMONIY TARBIYA VA SPORT BILAN SHUG’ULLANUVCHILARDA, JISMONIY HARAKAT MALAKA VA KO’NIKMALARNI SHAKILLANTIRISHNING BOSQICH VA TALABLARI: JISMONIY TARBIYA VA SPORT BILAN SHUG’ULLANUVCHILARDA, JISMONIY HARAKAT MALAKA VA KO’NIKMALARNI SHAKILLANTIRISHNING BOSQICH VA TALABLARI - xasanov, anvar; Олимов, Алишер (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Jismoniy tarbiya va sport bilan shug’ullanuvchilarda jismoniy harakat malaka va ko’nikmalarni shakllantirishning bosqich va talablari nazariya va amaliyotdagi jarayonlar taxlil qilinib yoritilgan.