SOG’LOMLASHTIRISH MASHGʻULOTLARI HAQIDA HAQIDA UMUMIY ’ - g’aniyev, suxrob (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Sogʻlom turmush tarziga rioya etish hozirgi dolzarb masalalari sirasiga kiradi